top of page

Industriprosjekter

En stor andel av prosjektene vi utfører er det vi kaller "industriprosjekter", dette er prosjekter vi utfører for bedrifter, kommuner og fylker. Disse prosjektene er karakterisert ved at de gjerne er av stor størrelse og at de varer i en lengre periode enn prosjekter for privatpersoner. 

Industriprosjekter har for oss stor variasjon i omfang, og vi utfører alt innen overflatebehandling, fra utbedring av betong, til maling og gulvlegging. 

Ta kontakt, så hjelper vi deg med prosjektet!  

20230111_135500_edited.jpg

Landbrukshuset Surnadal 
Kontorlokaler

Vi bisto Setra Drift AS med totalrenovering av to etasjer i Landbrukshuset i Surnadal. Dette er et godt brukt bygg som har vært brukt til mye forskjellig. De siste tiårene har det vært kontorlokaler. I startfasen bidro vi med riving og klargjøring, før vi senere gikk inn og sparklet og malte alle vegger. Gulvet ble fornyet med teppeflis lagt av oss, og på toalettene la vi flis. 

ALTI Surnadal 
Kontorlokaler

Sammen med Setra Drift AS oppgraderte vi kontorlokalene til LL Holding ved ALTI Surnadal. Her malte og sparklet vi vegger på kontorer, kantine og korridorer, utbedret betonggulvet der det var behov og la teppeflis på alle gulv. Resultatet ble et lyst og avslappet.

Kontorlokaler rennovering oppussing_edited.jpg

Nytt flisgulv på lager. Lageret ble flislagt et og et område om gangen, slik at drift av butikken var mulig. 

Bunnpris Skei
Malingsarbeid og flislegging

Bunnpris Skei utvidet butikken sin vinteren 2023. Eksisterende butikklokale ble større, samt omrokeringer innvendig av forksjellige rom. Vi bidro Setra Drift AS på dette prosjektet og utførte maler og flislegger-arbeid. Butikken var i drift under hele byggeperioden, og vi avsperret bare mindre områder av gangen mens vi utførte arbeidet vårt. Butikkeier var godt fornøyd med måten vi jobbet på og resultatet. 

Skifer Signatur Oppdal 
Hotellutbygging 

På det ærverdige Skifer Signatur Oppdal bidrar vi Consto Midt-Norge AS med arbeid med det nye tilbygget som gir hotellet over ekstra sengeplasser. Vi tar oss av alt innen overflatebehandling for dette prosjektet. Vi sparkler, sliper og maler tak og vegger, avretting av gulv og fall bygging på våtrom, legging av teppeflis, behandling av betong i parkeringskjeller. 

signal-2023-08-17-112224_002.jpeg
20230424_104415_edited.jpg

Kvatro Surnadal
Kontorlokaler

Sammen med andre fag totalrenoverte vi kontorlokalene i et eldre industribygg, til nye kontorlokaler for Kvatro AS. Vi utbedret betongvegger og gipsvegger, sparklet og malte vegger, tak og himling, la teppefliser på gulv  og litt "småpjutt her og der".  Kontorlokalet ble moderne og flott, med kombinasjon av trepanel og maling på flere av veggene.  

1080 (12)_edited.jpg

Sylte Gårsdaslakteri
Behandling av gulv i slakteri

Hos Sylte Gårdsslakteri i Surnadal ønsket kunde en utbedring av det eksisternde gulvet i slakterommet. Vi utbedret det eksisterende betonggulvet ved å sparkle aktuelle området med betongsparkel, før vi slipte gulvet jevnt med betongsliper. Deretter la vi et slitesterkt homogent vinyl-gulvbelegg med oppbrett. Resultatet ble et jevnt flott gulv som er lett og holde rent, og en fornøyd kunde. 

Pipelife Norge AS
Utbedring betonggulv og epoxy

I produksjonslokaler og lager til Pipelife Norge AS i Surnadal utbedret vi betonggulv og smurte epoxy. 

Betongen ble utbedret med betongsparkel og primer, før vi påførte slitesterk epoxy. 
Det ble påført epoxy på større gulvflater, men også på mindre områder der det var sår i eksisterende dekke og betong.  

Logo hvit på blå.jpg
Tingvoll bu_edited.jpg

Skoler og Barnehager
Gulvlegging

For flere skoler og barnehager i distriktet har vi lagt gulvbelegg og frisket opp eksisterende gulv. Ved Tingvoll Barne og Ungdomsskole la vi nytt gulvbelegg i klasserom.

Øye Barnehage fikk et fint blått gulvbelegg med opprett i toalettrom.

Domus Røros
Malerarbeid  og belegningsstein

Ved Domus Røros frisket vi opp bygget ved å male fasaden. Til dette arbeidet brukte vi lift og stillas. Vi gjorde også grunnarbeidet og la belegningsstein i inngangspartiet samt malte flere butikklokaler innendørs. Noen butikklokaler var i drift og noen var til nye butikker. 

Maling eksteriør med lift domus røros forny huset

Maling av fasade med lift

bottom of page